LUO arkkitehdit Oy

+358 50 3596113

info@luoarkkitehdit.fi
etunimi.sukunimi@luoarkkitehdit.fi

Hallituskatu 13-17 D 2.krs
90100 OULU

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Posted on kesä 22, 2017 in Uutisia, Yleinen
HYVÄÄ JUHANNUSTA!

LUO on mennyt vauhdilla läpi kevään ja kesän lomatauko lähestyy. Niinpä on hyvä aika päivittää kuulumisiamme ja kertoa viime aikaisista projekteistamme.

LUOn tiimi on kasvanut kaiken aikaa ja olemme saaneet joukkoomme lisää osaavia huipputyyppejä. Tällä hetkellä LUOlaisia on täysi kymppi: osakkaiden Mikon, Riikan, Virven ja Miian lisäksi mukana ovat Aki, Senni, Riikka, Hanna, Jenni ja elokuussa mukaan liittyvä Joonas.

 

LUO_Linnanmaa_kuva kopio

LINNANMAA, OULU

Yksi jo tulevana syksynä valmistumassa oleva kohteemme on Linnanmaalle aivan yliopiston nurkalle ja kasvitieteellisen puutarhan viereen rakentuva asuinkortteli, joka muodostuu kahden kerrostalon ja kolmen luhtitalon kokonaisuudesta.

 

LUO_roi10_kulmalta

KYMPPIKORTTELI, ROVANIEMI

Rovaniemen ytimessä alkaa kolmesta asuinkerrostalosta koostuvan Kymppikorttelin rakentaminen. Ylimpien kerrosten asunnoista avautuu mahtavia näkymiä Ounasjoelle. Edelläkävijäkorttelissa varaudutaan liikkumisen murroksiin korttelin yhteiskäyttöautopalvelulla.

 

LUO_lumijoki_ylhäältä

HIRSIKOULU, LUMIJOKI

LUO laati keväällä viitesuunnitelman Lumijoen uudesta koulurakennuksesta, jonka teemoja ovat terveellisyys, perinteisyys, hirsi ja moderni oppimisympäristö. Tilajärjestely heijastelee uutta opetussuunnitelmaa tilankäyttö-, yhdistely- ja eriytysmahdollisuuksillaan. Rakennusmateriaalit ovat perinteisiä ja hygroskooppisia: koulussa on hirsiseinät ja lankkulattiat. Vesipisteet ja märkätilat on keskitetty.

 

LUO_kinos_pihalta

KINOS, ROVANIEMI

As Oy Rovaniemen Kinoksen rakentaminen on alkanut. 4-kerroksinen asuinkerrostalo sijoittuu Rovaniemen Viirikankaalle lähelle yliopistoa.

 

LUO_karveli_sauna

KARVELI, OULU

Karvelin työmaa on juuri lähtenyt käyntiin. Karveli muodostaa neljän taloyhtiön ja seitsemän kerrostalon asuinkorttelin Toppilansalmen alueelle Ouluun. Korttelin asukkaiden aarre on puoleksi maan alle upotetun parkkihallin päällä oleva pihakansi ja sinne sijoittuvat pihatoiminnot sekä yhteinen pihasauna.

 

LUO_heinpää_puistopiknik

HEINÄPÄÄN TÄYDENNYSRAKENTAMINEN, OULU

Heinäpää on yksi Oulun keskustan uudistamisen painopistealueista. LUO arkkitehdit on mukana laatimassa toteutusselvitystä Heinäpään täydennysrakentamisesta. Ideoimme konseptimalleja eri tyyppisten kortteleiden uudistamiseksi.

 

LISÄKSI

Suunnittelun alla tai rakenteilla on myös puolenkymmentä omakotitaloa yksityisasiakkaille sekä lisäksi muutamia erittäin kiinnostavia isompia hankkeita, joista lisätietoa myöhemmin.

 

LUO toivottaa kaikille mukavaa ja aurinkoista juhannusta!