LUO arkkitehdit Oy

+358 50 3596113

info@luoarkkitehdit.fi
etunimi.sukunimi@luoarkkitehdit.fi

Pakkahuoneenkatu 12A 2.krs
90100 OULU

LUO arkkitehdit suunnittelee tunnelmallisia, moderneja omakotitaloja!

Yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti suunniteltu omakotitalo asettuu tontille optimaalisesti. Pihat ja terassit suunnitellaan niin että sisätila jatkuu sujuvasti ulos, piha on suojainen ja aurinkoinen ja näkymät parhaisiin suuntiin. Tilat on räätälöity asukkaiden tarpeisiin ja mieltymyksiin, ja ammattilaisina osaamme esittää viihtyisiä ratkaisuja toimivaan arkeen. Hyvän asuntoarkkitehtuurin perusarvoja ovat kauneus, kestävyys, toimivuus ja kohtuuhintaisuus. Esimerkiksi pitkät näkymät ja ympärikierrettävyys tuovat väljyyden tunteena ihan ilmaisia neliöitä.

Pohjapiirustusten huolellisella suunnittelulla taataan kodin muuntojoustavuus talon ja sen asukkaiden elinkaaren aikana. Arkkitehdin suunnitelmilla voit kilpailuttaa talotoimittajia, kalustetoimittajia ja muita hankintoja, jolloin rahaa säästyy.

Ekologiset näkökulmat voidaan huomioida esimerkiksi matalaenergiatasona energiankulutuksessa ja rakennusmateriaalien oikealla valinnalla. Arkkitehdin hyvissä ajoin tekemä energiaselvitys auttaa parhaiden valintojen tekemisessä. Kun arkkitehti toimii pääsuunnittelijana, hän huolehtii myös siitä että rakenne-, sähkö- ja lvi-suunnitelmat on tehty asukkaan toiveiden mukaisesti.

Me LUO arkkitehdit löydymme Oulusta ja kerromme mielellämme lisää omakotitalon suunnittelusta. Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan ja tutustumaan toimiston aiempiin suunnitelmiin! Arkkitehdin käyttäminen pientalohankkeessa on aina järkevää.

 

LUOarkkitehdit_omakotitaloja